Etichete

miercuri, 1 decembrie 2010

Masuta de televizor



Cred ca cel putin jumate' din cei care se vor uita la pozele astea vor spune : " si bunica-mea avea una din asta"  :)
Ca sa nu mai spun ca nu gasesc de cumparat o masa de teve care sa imi placa, de data asta recunosc ca am gasit. Dar pe un site din State, si ma costa shippingu aproape cat televizoru din poza :))

Necesar :
- masa de la masina de cusut Singer
-vopsea (alb pentru lemn, negru lucios, negru mat si bronz pentru fiare - cum v-am aratat si la agatatoarele de draperii )
-2 rafturi din lemn ( eu am luat lemn de brad - se gaseste la orice magazin gen Praktiker ), dar acum imi dau seama ca ar fi fost mai bine sa cumpar ceva mai inchis la culoare. Data viitoare :D

Cum se face ?
1. Se vopseste cadrul de fier. Nu mai repet etapele ca vi le-am spus la agatatori.

2 Se vopsesc rafturile de lemn - vezi si etapele de la suportul de lumanari.
Dupa cum se vede in imagine, puteti folosi pedala masinii de cusut ca raft. Eu am mai avut nevoie de un raft, pentru decodor, si cel de sus, evident pentru televizor.


7 comentarii:

  1. Biu, rafturile le poti baitui in ce culoare vrei si iese foarte bine (2 straturi de bait si 2 de lac)

    A.

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice e posibil. Pe astea asa am vrut sa le vopsesc. Ca acuma la sfarsit m-am sucit, asta-i alta poveste :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, atunci nu mai avem ce comenta :)
    A.

    RăspundețiȘtergere
  4. Biu,stii ca unele editii ale masinilor de cusut Singer aveau placi de platina in interior (cam de 1 kg...)? vezi,poate ai si tu :)) AndreeaCo

    RăspundețiȘtergere
  5. A mea avea un blat de lemn.Exact ca si in poza de sus "before". Pe care, daca as fi fost mai inspirata l-as fi folosit pentru ca are si un sertras, in care acum mi-a picat fisa ca as fi putut sa tin telecomanda. Iau in considerare la modul cel mai serios sa o vopsesc pe aia....

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna ideea asta! Cea mai practica chestie posibila! Ca eu m-am saturat de mutat de colo colo masina veche de cusut! Oricum o foloseam pe post de masa TV !

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu tin masina de cusut in debara, pentru ca din pacate e cam greu de folosit. Masinile de cusut electirce sunt mult mai la indemana. Sa o dai musai cu vopsea care se poate folosi peste rugina daca masa e veche ! Spor !

    RăspundețiȘtergere