Etichete

miercuri, 17 noiembrie 2010

Coperta guestbook

Acum cateva luni, cand ma pregateam intens pentru nunta (cat de frumos a fost :) ), am ajuns la capitotul guestbook. Evident ca nu am reusit sa gasesc de cumparat unul care sa ma multumeasca, asa am purces si l-am facut eu. Mai corect spus am facut coperta, ca mi-a fost cam lene sa imi fac si caietul in sine.

Necesar :
- un caiet
- material pentru coperta
-accesorii
- imaginatie


Cum se face ?
1. Croim din material o coperta. Eu am folosit catifea. Coperta am croit-o dupa modeul copertilor ce le foloseam in scoala generala ( nu stiu daca mai exista). Din gimnaziu ne-am "smecherit" si nu mai foloseam coperti :))


2. Aplicam decoratiunile, si gata :)

5 comentarii:

  1. biu cat ceri ptr o coperta de asta?:))
    deci mi-a placut la nebunie decoratoarea ta si acum aflu ca tu ai facut anumite lucrusoare..superb! eu sunt o fana infocata a movului inchis, doar ca i suck la capitolul lucru manual..stii copiii aia care fac desene urate, dar totusi parintii lor se extaziaza ca sunt nemapoimenite..eu sunt aia:))
    te felicit inca o data!
    p.s i meant what i said..cat ceri pe coperta?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. E un caiet cu linii/patratele? Si eu vreau sa imi fac, dar nu gasec un caiet cu file albe, fara data/linii/patratele/numele firmei, sau altele. Daca stii unde pot gasi te rog frumos sa imi spui... (reny_blueyes@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  5. Reny, nu am gasit nici eu caiet fara linii :(. Ai putea sa faci singura si caietul, eu am luat in considerare varianta aceasta, dar n-am mai avut timp ( sau poti sa il faci o tipografie )

    RăspundețiȘtergere